Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliğinde İlçe Birincisi Olduk!

İlçemiz Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliğinde okulumuz hem küçükler hem de yıldızlar kategorisinde ilçe birinciliğini kazandı.

11.04.2018 363

Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği her sene yapılan Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği bu senede ilçemizde büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. İlçemiz genelinde bulunan okulların katılımıyla gerçekleştirilen oyunlar ilçemiz Kapalı Spor Salonunda oynandı. Çok çekişmeli ve renkli geçen final karşılaşmaları sonucunda okulumuz hem küçükler hem de yıldızlar kategorisinde ilçe birinciliğini kazandı.

Geleneklerimizi yeni nesillere aktarırken çocuklarımızın da okullarında ders maratonu arasında eğlenebilecekleri ve kaynaşabilecekleri bir ortam sağlayan bu etkinlikte başarılı olan tüm öğrencilerimize ve öğretmenimiz Özgür KARAKAYA'yı kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

11-04-2018 11-04-201811-04-2018 11-04-2018

Bütün fotoğraflar için tıklayınız. meb_iys_dosyalar/20/03/721777/fotograf_galerisi_2076655.html