Dart Yıldız Erkekler İl Müsabakasında Üçüncü Olduk!

Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen Dart Yıldız Erkekler İl Birinciliği Müsabakalarına Müşerref Yılmaz Ortaokulu olarak il üçüncülüğünü elde ettik.

11.04.2018 556

Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen Dart Yıldız Erkekler ve Yıldız Kızlar İl Birinciliği Müsabakalarına Müşerref Yılmaz Ortaokulu olarak iki branşta da katılım sağladık.

İlk defa katıldığımız bu spor müsabakasında Ceyda SAYGI, Melek HIRA ve Selda BAYAR'DAN oluşan Yıldız Kızlar takımımız şansız bir şekilde elenerek müsabakaya veda ettiler.  Enes UZUN, Yasin Eren ÖZTÜRK, Rıfat YAMAN ve Mehmet Emin KARAKURT' dan oluşan Yıldız Erkekler takımımız başarılı sonuçlar alarak 32 takım arasından il üçüncülüğünü kazanarak okulumuzu ve ilçemizi başarıyla temsil ettiler.

Bu başarıyı kazanan öğrencilerimizi ve öğretmenimiz Özgür KARAKAYA tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Aynı zamanda ulaşım konusunda desteklerinden dolayı Babadağ Belediye Başkanı Sayın Salim DEMİREZEN'e teşekkürlerimizi sunarız.

11-04-2018 11-04-201811-04-2018 11-04-201811-04-2018