Müşerref Yılmaz Ortaokulu

Vizyon: İnsan haklarına saygılı ve o hakkın korunması için okul olarak demokratik kültürün gerek öğrenci gerekse toplum bazında oluşmasını sağlamak ,girdisini aldığı çevrenin ihtiyaçlarını dikkate alan bir yaklaşım.

Misyon: Her çocuğa, iyi bir vatandaş olmak için gerekli temel becerileri ve alışkanlıkları kazandırmak, ATATÜRK ilkeleri doğrultusunda milli ahlak anlayışına uygun çağın teknolojik gereklerini, insan ilişkilerini okuluna tatbik ederek öğrencileri bir üst öğrenime ve hayata sağlıklı bir şekilde hazırlamaktır.

Başarılar: OKULUMUZDA AKADEMİZK SOSYAL SANATSAL VE SPORTİF BAŞARIYI ARTIRACAK HER TÜRLÜ ÇALIŞMA YAPILMAKTADIR.HER YIL TEOG PUANLMASI SONUCUNDA FEN VE ANADOLU LİSELERİNE YÜKSEK ORANDA ÖĞRENCİMİZ YERLEŞMEKTEDİR.

Saatler: 09:00-12:25 13:10-15:40
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://muserrefyilmazoo.meb.k12.tr

Adres - Cumhuriyet Mah. Hacı Mehmet Zorlu Cad. No 86 Babadağ / DENİZLİ

Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Babadağ, Denizli ilinin bir ilçesidir. İlçe Türkiye´nin tekstille geçimini sağlayan ilçelerinden biridir. Ziraat alanları az olduğundan halk tekstil üretimine yönelmiştir. Et kapaması, et çevirmesi ve keşkek yöre yemeklerindendir.

Adres - Cumhuriyet Mah. Hacı Mehmet Zorlu Cad. No 86 Babadağ / DENİZLİ

Ulaşım Öğretmen ve memur servisleri vardır ve Denizli´ye her saat araba bulunabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Denizli´ye 37 km