Vizyonumuz

10.12.2012 1007

Okulumuz yaşadığımız yüzyılın bilginin ve bireyin çağı olduğu noktasından hareketle bilgiye ulaşan ve bu bilgiyi yaşadığı toplumla paylaşan, kendisiyle ve yaşadığı toplumla barışık, kendi geleceğini ülkenin geleceğiyle birlikte düşünen bunun sorumluluğuyla çalışan, Büyük Önder Atatürk'ün özlemi çağdaş uygarlık düzeyini yakalamış toplumu oluşturmaktır.

Okulumuzda, Öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin.

Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Bizlere inansın, destek olsun.

Okulumuzda, hem öğretmenler, hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın.

Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın.

Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.

Okul ortamında ve her yerde, herkes kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi başkasına yapmama "ilkesine uysun.

Bilgiye ulaşan, ulaştığı bilgileri kullanan, kullandığı bilgilerle yeni bilgiler üreten öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olsun ve bunu çevrelerine yaysın.

Bilgi teknolojisini kullanmak öğretmen ve öğrencilerimiz için geçerli amaç olsun.