Okul Aile Birliği ve Velilerimiz Tarafından Hazırlanan Kermesimiz Gerçekleştirildi

İlçemiz Kapalı Spor Salonu bahçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri çıkışında okul aile birliği ve okul yönetimi tarafından kermes düzenlendi.

29.10.2018 732

Okul aile birliği ve okul yönetiminin iş birliği ile hazırlanan kermeste, yöresel ev yemekleri, pasta, tatlı ve börek çeşitleri satışa sunuldu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ürünler, katılımcıların katkısıyla kısa sürede tükendi.

Kermese, Babadağ Kaymakamı Hatice Cemre İNCESU, Belediye Başkanı Salim DEMİREZEN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nihat TOPKARA, kurum amirleri, veliler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Okul Müdürümüz Harun MADEN kermesimize gösterilen ilgiden dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, "Öğretmenlerimiz ve velilerimizin organizasyonu ile  güzel bir organizasyon gerçekleştirdik. Hem ekonomik hem de sosyal ve kültürel açıdan kaynaşmayı sağlayan bir faaliyette bulunduk. Düzenlediğimiz kermeste elde ettiğimiz gelirle okulumuzun ihtiyaçlarını karşılayacağız. Velilerimiz ile beraber okul yararına açmış olduğumuz kermese gösterilen ilgiden mutluyuz. Kermesimize gerek maddi gerekse manevi anlamda verdikleri destekten dolayı velilerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Kermesimizin gerçekleşmesindeki büyük katkı ve emeklerinden dolayı Okul Aile Birliği Başkanımız Zeynep TUNAL, Hatice AY, Nergiz ÖZTARAK, Tuba KARAKURT, Aysel KABAK, Sevilay KASAPLAR, Derya ÇETİN, Nurten AFYON, Ayşe TUNAL, Habibe TARAKÇI, Leyla GÜNDÜZ, Güleser DEMİR, Şeniz SAYGI, Sevil KURT, Hayriye ÇAYLI ve Necibe ERMAN hanımefendilere teşekkürlerimizi sunuyoruz.

29-10-2018 29-10-201829-10-2018 29-10-201829-10-2018 29-10-201829-10-2018 29-10-201829-10-2018