Lise Tanıtım Gezileri

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Ortak Sınavlar Öncesi 8.sınıf öğrencilerimizle 30.03.2015 Pazartesi günü Denizli ilindeki başarı çıtası yüksek ortaöğretim kurumlarına tanıtım gezisi düzenledik.

01.04.2015 2696

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Ortak Sınavlar Öncesi 8.sınıf öğrencilerimizle 30.03.2015 Pazartesi günü Denizli ilindeki başarı çıtası yüksek ortaöğretim kurumlarını gezdik.Oldukça verimli geçen tanıtım gezilerinde sırasıyla Hasan Tekin Ada AL,Denizli Anadolu Lisesi,Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi,Lütfü Ege Anadolu Lisesi ve İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Liselerini öğrencilerimize yerinde tanıttık.Gezi süresince öğrencilere Okul Müdürü Harun MADEN,Rehberlik Öğretmenimiz Yasemin ERDEY,Matematik Öğretmenimiz Ramazan TINDAŞ ve Türkçe Öğretmenimiz Ramazan ERYILMAZ refakat ettiler.Gidilen okulların rehberlik servisleri tarafından öğrencilerimize okul tanıtımları yapıldı.Okullarını öğrencilerimize tanıtan ve yardımcı olan okul idarecilerine ve rehber öğretmenlere teşekkür ediyoruz.