LGS Heyecanımız!

Öğrencilerimizle yarın ilçemizde gerçekleştirilecek olan LGS sınavı için gerçekleştirdiğimiz kampımızın sonuna geldik.

31.05.2019 552

Müşerref Yılmaz Ortaokulu ailesi olarak bir eğitim öğretim yılının daha sonuna gelmiş bulunuyoruz. Her eğitim öğretim yılının sonunda olduğu gibi 8. Sınıf öğrencilerimizin gireceği sınav heyecanı hepimizi sarmış durumda. Sınava yönelik en son çalışmamız olan kampımızı da dün itibariyle noktaladık. Yıl içerisinde harcadıkları zaman ve emeklere şahit olduğumuz öğrencilerimize girecekleri sınavda emeklerinin karşılığını almalarını temenni ederken hepsine başarılar diliyoruz. Son bir hatırlatma olarak LGS, 1 Haziran 2019 Cumartesi günü 2 oturumda gerçekleşecek ve öğrenciler, sabah 09:30'da başlayacak sözel oturumda 50, 11:30'da başlayacak sayısal oturumda 40, yani toplam 90 soru cevaplayacaklardır.