Kurumumuz

Kurumumuz "Okulum Temiz Belgesi" almaya hak kazandı!

Okulumuzda aldığımız önlemler ve gerçekleştirdiğimiz çalışmaların " Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kılavuzuna uygunluğu" Meb Standardizasyon ve Kalite Hizmet Birimi tarafından onaylanmıştır. Bu uygunluk kapsamında kurumumuz "Okulumuz Temiz Belgesini" almaya hak kazanmıştır.

Başta değerli öğrenci, veli ve çalışanlarımız olmak üzere tüm paydaşlarımızın sağlığını düşünerek gerçekleştirdiğimiz bu çalışmalar ile covid-19 salgınının etkilerini en aza indirmek, sağlıklı bir ortamda eğitim öğretim faaliyetlerimizi devam ettirmek en büyük amacımızdır. Bu amaç kapsamında çalışmalarımıza büyük bir özveri devam ettirmekteyiz.  Bu çalışmalarla bu belgeyi almamızı sağlayan herkese teşekkür eder sağlıklı günler dileriz.

23.10.2020 310

23-10-2020